Kwaliteit whey protein / wei eiwit / eiwitpoeder

Kwaliteit whey protein / wei eiwit / eiwitpoeder

Waar is wei eiwitpoeder goed voor?

Het menselijk lichaam heeft een continue balans tussen spieropbouw en -afbraak. Deze balans wordt voornamelijk beïnvloedt door de eiwitten/proteïne in je voeding. Na een intensieve krachttraining heeft jouw lichaam eiwitten nodig om spieren te herstellen en nieuwe spieren aan te maken. Het is wetenschappelijk bewezen dat consumptie van 15-25 gram eiwitten direct na een krachttraining de spieropbouw verhoogt. Het wei eiwitpoeder van Flame Nutrition bevat 24 gram eiwitten, waardoor het de spieropbouw maximaal ondersteunt. Perfecte eiwit na sporten! De kwaliteit van whey protein is belangrijk om jouw spieren van genoeg bouwstenen te voorzien.

Kwaliteit whey protein

De kwaliteit van eiwitpoeder wordt voornamelijk bepaald door de verteerbaarheid en de aminozuur samenstelling. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Ons lichaam kan 9 van deze bouwstenen niet zelf aanmaken (de essentiële aminozuren), waardoor ze via voeding in ons lichaam terecht moeten komen. Voor een optimale spieropbouw wordt een minimum van 10 gram essentiële aminozuren aanbevolen. Het whey eiwitpoeder van Flame Nutrition bevat 12 gram van deze essentiële aminozuren, waardoor het de spieropbouw maximaal ondersteunt. Whey eiwitpoeder wordt gemaakt van melk, wat snel verteerd wordt in ons lichaam. Dit zorgt er voor dat het eiwitpoeder snel kan worden omgezet in spiermassa. Naast het verhogen van resultaat zijn de smaak en de oplosbaarheid ook van belang. Doordat het eiwitpoeder zeer fijn is, lost het binnen no-time op. Je kunt kiezen uit drie smaken, namelijk vanille, chocolade en aardbei.

Aanbevolen gebruik:

Mix 33 gram whey protein (1 maatschep) met 250 tot 300ml water/melk in een shake beker (30 minuten voor en) direct na een workout. Neem op rustdagen 1-2 scoops whey protein tussen twee maaltijden door.

Vragen over de kwaliteit whey protein?

Neem dan contact met ons op via een van de volgende kanalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies op onze website. Door op ‘Accepteren’ te klikken geef je toestemming om alle cookies te plaatsen.