Wat is creatine monohydraat? Hoeveel creatine per dag?

Hoeveel creatine per dag? Wat is creatine monohydraat?

Wat is creatine monohydraat?

Creatine is een component dat van nature aanwezig is in onze spieren. Het geeft je spieren energie tijdens een korte en intensieve oefening. Echter is opslag van creatine klein, waardoor het na 8 tot 10 seconden al volledig is verbruikt. Tijdens rustmomenten tussen oefeningen door wordt de hoeveelheid creatine weer opgeladen. Creatine monohydraat supplementen zorgen ervoor dat de energieopslag in je spieren groter wordt, waardoor jouw krachtprestaties ondersteund worden. Uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het  supplement de spierkracht, spiermassa, herstel en uithoudingsvermogen kunnen vergroten. De goedkope creatine monohydraat van Flame Nutrition is een performance ondersteunend supplement. Tijdelijk is de de creatine korting van toepassing.

Hoeveel creatine per dag?

De positieve effecten van worden pas na een tijdje zichtbaar. Dit komt doordat de creatine spiegel in je lichaam langzaam opbouwt. Resultaten worden het snelste zichtbaar bij het gebruik van een ‘laad fase’. Deze fase helpt bij het snel verhogen van de spiegel voor nieuwe gebruikers. Tijdens de ‘laad fase’ worden 5 dosissen creatine monohydraat per dag genomen. Na 5 dagen is de creatine spiegel hoog genoeg en is 1 dosis voldoende om het creatine niveau in het lichaam op peil te houden.

Aanbevolen gebruik

Dagelijks 3 gram (1 maatschep) mixen met 250-300ml water. (Behalve tijdens de ‘laad fase’ voor nieuwe gebruikers)

Vorm

Creatine wordt verkocht in verschillende vormen. Van alle vormen zijn 99% van alle veiligheid en effectiviteit onderzoeken uitgevoerd op de vorm creatine monohydraat. Wij bieden dan ook uitsluitend deze vorm aan om de veiligheid en werking van creatine te garanderen.

Creatine monohydraat bijwerkingen

Gebruik van creatine zorgt ervoor dat je extra water vast houdt in je spieren, waardoor je maximaal 1-2 kg aan kan komen. Zodra je stopt met creatine supplementen zal dit gewicht gedurende 4 tot 6 weken langzaamaan weer verdwijnen.

Waarschuwing

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Alleen voor volwassenen. Buiten bereik van kinderen houden. Verpakking goed afsluiten. Koel en droog bewaren.

Vragen over de Creatine monohydraat?

Neem dan contact met ons op via een van de volgende kanalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies op onze website. Door op ‘Accepteren’ te klikken geef je toestemming om alle cookies te plaatsen.